Ouderenvereniging Oldemarkt e.o.
  

Zorg / ziektekosten

Zorg is voor een ieder en zeker voor diegenen die iets ouder worden, van grote zorg.

Huisartsen en veel organisaties houden zich bezig met de zorg.

Dat is ook een van de redenen dat veel ouderenverenigingen zich bundelen in de FASv, de Federatie van Algemene Seniorenverenigingen.

De financiele kant is ook van groot belang. Via het lidmaatschap van de OvO, de Ouderenvereniging Oldemarkt bent u automatisch lid van de FASv, de Federatie van Algemene Seniorenverenigingen.

De FASv streeft ernaar, door het grote collectief dat zij vertegenwoordigen, om kortingen af te spreken met een aantal zorgverzekeraars.

Welke zorgverzekeraars dat zijn is ons bekend, maar publiceren we uiteraard deze niet op de website. De overheid heeft overigens het gebruik van deze kortingen gelimiteerd, maar ze zijn zeker nog interessant genoeg.

U, uiteraard alleen OvO-leden, kunt daarvoor contact opnemen met het bestuur van de OvO. Het makkelijkst is het contactfomulier in te vullen. Stel ons de vraag of uw ziektekostenverzekering in onze lijst voorkomt. Vermeld duidelijk uw naam en adres en de naam van uw ziektekostenverzekering. We nemen dan weer contact met u op, bij voorkeur via e-mail.

 

Centraal Beheer heeft voor FASv/OvO leden overigens interessante kortingen voor allerlei verzekeringen. klik hier